Kungsgarden Langvind

Kungsgården Långvind är ett hotell, vandrarhem och konferenscenter i Sverige som även anordnar evenemang av olika slag och hyr ut friluftsutrustning. Det ligger i en underbar Hälsingenatur i närheten av ett järnbruk från svensk stormaktstid.

Hotellet består av sex hotellrum med toalett och dusch på rummet. Vandrarhemmet har fyra rum med gemensam dusch och toalett.

Under den vår, sommar och höstsäsongen står Kungsgården Långvind för friluftsliv: vandring, fiske, cykling, kajakpaddling och svampplockning. På vintern kan du prova på sparkstötting, snöskor eller skidåkning i de längdskidspår som finns i närheten.

Hotellet anordnar regelbundet bruksvandringar och Afternoon Tea. Även kyrkovandringar, arkeologvandringar och pilgrimsvandringar anordnas i samarbete med olika samarbetspartners. På hösten kan du delta i kurser i svampplockning.

Hotellet har mysig och varm atmosfär och värdparet Jörgen och Agneta är mycket trevliga och hjälpsamma, och alltid tillgängliga för att svara på frågor. Sängarna är sköna och behagliga med lakan, filtar och täcken av hög kvalitet. Hotellet är också känt för sin magnifika frukost med guldkant!

Det finns många möjligheter till långa promenader eller vandringar i detta område, som tillhör Hälsinglands vackrare områden alldeles ute vid kusten. Här hittar du ett gammalt järnbruk som var i drift under 1700-1800-talet. En del av järnbruket huserar på sommarmånaderna ett mysigt café.

På Kungsgården Långvind finns också tre eller fyra ställplatser för husbilar på upp till nio meter. I priset för en ställplats ingår frukost med guldkant för två personer.

Konferensanläggningen har plats för upp till 20 deltagare (10 med övernattning) och har all modern utrustning som kan behövas för en lyckad konferens.

Kungsgården Långvinds kunder ger toppbetyg för boendet, frukosten och för hur trevliga och hjälpsamma värdparet är.

Kungsgården Långvind boende och konferens har öppet året runt.

Besök deras hemsida på langvind.com och boka en vistelse du med!

Meny