terrassmarkiser

När sommarmånaderna närmar sig så är det trevlig med solens sköna strålar som värmer och ger liv. Men det kan också ge för mycket av det goda och då kan det vara skönt med skugga.

Då är Markiser ett effektivt och elegant sätt att skydda sig och skapa en trevlig, sval plats utomhus. De håller också effektivt ner värmen inne i huset.

I den här artikeln skall vi titta på 5 bra anledningar till investera i ett par snygga markiser till din fastighet.

Anledning #1

Ge skugga till uteplatsen – Kanske det första man tänker på när man funderar på markiser. En sval plats utomhus när det gassar på, men också som skydd mot regn så att man ändå kan sitta ute vid en liten skur.

Anledning #2

Skydda möbler från att blekna – Solskyddstyg är utformade för att blockera UV-strålar, vilket hjälper till att skydda möbler från att blekna på grund av långvarig exponering. Tänk på att även möblerna inomhus skyddas.

Anledning #3

Förbättra komforten inomhus – Genom att blockera överflödigt solljus kan solskydd och markiser göra det lättare att hålla hemmet svalt under varma sommardagar.

Anledning #4

Minska energikostnaderna – När huset eller kontoret blir svalare så minskar behovet av luftkonditionering, vilket i sin tur innebär lägre elförbrukning.

Anledning #5

Höj värdet på fastigheten – En villa eller företag som har bra fungerande och snygga markiser är attraktivt för en köpare då de i regel vet om fördelarna med markiser.

Där har du 5 goda anledningar till att skaffa markiser. Ett snyggt och effektivt sätt att kyla ner ditt hem eller företag och ge dig den skugga du behöver. City Solskydd i Hudiksvall är ett bra alternativ för dig som letar efter kvalitetsmarkiser som håller länge. De erbjuder ett brett utbud av mönster och färger att välja mellan, och deras produkter är av högsta kvalitet. Och med professionell installation kan du vara säker på att dina markiser kommer att ge dig det skydd du behöver under många år framöver.

Tack för att du läste och håll dig sval i sommar!

Meny